Konferens, socker och sexdockor

Idag har vi pratat mycket om marknadsföringslagen och bloggetik, upphovsrätt, gränserna mellan gåvor, mutor och lön, och annat som händer bakom kulisserna i samspelet företag-granskare. Mediejuridik ingick visserligen i min utbildning men det händer också grejer och det är något som man verkligen kan diskutera ett par gånger om året. Vi har även fått vinterns trendrapporter och spanat på Essies nya kollektion Stylonomics som släpps nästa vecka (6 höstlack).


Det blir en helvetes massa mobiler och datorer och kameror på den här typen av pressresor. Och kaffe. En hel del kaffe. Vi är tröttast i världen, kollektivt. Kristina och jag kollapsade precis av blodsocker-fail på marken utanför Make up forever (!) och hetsåt blåbär och såg på när lettiska män blåste upp en sexdocka. Och nu ska jag in på kvällens föredrag från Oriflame, mkt spännande.

Update Operation Augusti: Skämtar dom eller!? På riktigt, allting här innehåller socker eller grädde. Eller alkohol. Eller så är det inlagd saltgurka i honung och kesoplättar med med socker, grädde OCH alkohol. Gluten- och laktosallergier sysslar man inte heller med här. Det är fånigt. Men en redig potatis och en halvliter vodka går hur bra som helst. Blodsockret är officiellt sockerchockat.

Lämna en kommentar